• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

2012-10-31

/Files/images/1-8_a1/1-gaz_i_dr/IMG_6504.jpg

З 15 по 19 жовтня 2012 року у ЗОШ №6 тривав Тиждень знань безпеки життєдіяльності.

Протягом тижня з учнями 1-11 класів були проведені години спілкування та тренінги: «Правила евакуації зі школи», «Користування газом під час опалювального сезону», «Протипожежна безпека у побуті», «Правила учнів школи», «Ми за здоровий спосіб життя» тощо.

Вчителем основ здоров'я Ошнеком О.А. та учителями початкової школи Гринько Т.О., Пріснікевич О.В., Білоус І.П. було організовано конкурс стінних газет та малюнків з тем «Інфекційні захворювання та їх профілактика», «Профілактика отруєння грибами», «Техногенні катастрофи».

/Files/images/1-8_a1/1-gaz_i_dr/3.JPG Були проведені конкурси знавців знань основ здоров’я з тем: «Отруєння грибами», «Кишкові інфекції», «Обережно, грип», «Інфекційні захворювання», «Захворювання на СНІД», уроки з медико-санітарної підготовки «Профілактика захворювань на рак молочних залоз». Поновлено класні інформаційно-довідкові куточки з охорони життя, створено та переглянуто комп’ютерні презентації з безпеки життєдіяльності.

/Files/images/1-8_a1/1-gaz_i_dr/Фото-0151.jpg Серед учнів 1 – 4 класів були проведені конкурси на знання правил безпечної поведінки та питань профілактики травм невиробничого характеру, безпечного маршруту від дому до школи. Учні 9 класу (кл.кер. Криштопа О.І.) підготували повідомлення для учнів 5-6 класів «Обережно, гриби».

Кол-во просмотров: 109

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.