Мандрівка у Країну знань

2012-10-17

/Files/images/1-8_a1/kr/DSCN2056.JPG

17 жовтня 2012 року Рубіжанська загальноосвітня школа №6у рамках співпраці з дошкільним закладом гостинно відчинила свої двері 60 вихованцям дитячих садочків «Дюймовочка» та «Журавка».

Три старші групи прийшли до нас познайомитися зі шкільним життям, яке чекає на них через рік. На порозі школи їх зустрів Незнайка, який мріє стати «знайкою», і тому прийшов учитися. Вів повів дітей у цікаву подорож до країни Знань. Супроводжували їх екскурсоводи-восьмикласники.

/Files/images/1-8_a1/kr/DSCN2030.JPGМалеча відвідала музей школи, побувала у бібліотеці та шкільній їдальні, на уроках англійської мови та хореографії. Радо зустріла їх у своєму казковому царстві психолог школи. Вона провела з дітьми невелику гру-тренінг. Дуже сподобався дошколятам і новий кабінет інформатики.

/Files/images/1-8_a1/kr/DSCN2084.JPG Яскравим фіналом зустрічі став концерт в актовому залі нашої школи, який підготували учні 1 та 4 класів.

З посмішками на обличчях і цікавістю в очах залишали школу дошколята. Ця подорож запам'ятається їм надовго. Нехай вона стане приємним спогадом і досвідом у їхньому дитячому житті.

/Files/images/1-8_a1/kr/DSCN2097.JPG Повертайтесь до нас через рік. Ми радо чекаємо на вас !

Кол-во просмотров: 116

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.