Флагман освіти і науки України 2012

2012-10-01

/Files/images/1-5nabor/flagman/P9260127.JPG

27 вересня 2012 року в приміщенні Великого конференц-залу Національної академії наук України відбулося урочисте святкування заключної частини щорічного Загальнонаціонального проекту «Флагмани освіти і науки України». Організатори Проекту: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Кабінет Міністрів України та Український видавничий центр «Галактика-С». Проведення Проекту проходило за підтримки Адміністрації Президента України, Верховної Ради України.

/Files/images/1-5nabor/flagman/P9260139.JPG Завдяки проведеному рейтингу Міністерством освіти і науки Автономної Республіки Крим, управліннями освіти і науки обласних державних адміністрацій та міськими радами, інститутами післядипломної освіти, а також громадськими об’єднаннями були визначені кращі представники галузі, гідні носити звання «Флагман освіти і науки України». Це близько 300 лауреатів Проекту, серед яких є заклади освіти та науки, визначні особистості, заслужені працівники освіти України, народні вчителі, визначні науковці, ветерани праці й обдаровані діти.

/Files/images/1-5nabor/flagman/P9260146.JPG Наша школа стала переможцем цього Проекту. На урочистому святкуванні в м.Києві були присутні начальник управління міського відділу освіти Т.І.Костянікова, директор школи С.О.Волошина, інші представники дошкільних та дитячо- юнацьких спортивних шкіл міста. Рубіжанська загальноосвітня школа I-III cтупенів №6 була нагороджена грамотою «За вагомий внесок у розвиток освіти та науки України» та медалю «Флагман освіти і науки України 2012» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, а також виданням «Флагмани освіти і науки України», в якому розміщені головні досягнення нашого закладу. Бути Флагманом – це шана і разом з тим велика відповідальність. Проведення Загальнонаціонального проекту є важливим заходом, завдяки якому громадськість дізнається про стан і перспективи розвитку у сфері освіти і науки, про позитивну діяльність кращих навчальних закладів.

Кол-во просмотров: 155

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.