Тиждень психології у ЗОШ № 6

2016-03-01

/Files/images/0____________j/1______v/Слай8.JPG

З 22 до 26 лютого 2016 року у ЗОШ № 6 проводився тиждень психології. Почався тематичний тиждень із загальношкільної гри «Веселка» з метою виявлення настрою учнів та дорослих на початку та наприкінці навчального дня. /Files/images/0____________j/1______v/Слай1.JPGУ цей день відбулась виставка стіннівок з психології. /Files/images/0____________j/1______v/Слай3.JPG/Files/images/0____________j/1______v/Слай2.JPGКращою була газета учнів 6 класу Критського Анатолія та Банда Ярослава за темою «Знаки уваги у спілкуванні». Протягом тижня старшокласники з метою профорієнтації були в ролі вчителів різних класів. /Files/images/0____________j/1______v/Слай4.JPGКомунікативні здібності учні школи відобразили у загальношкільній грі «Слідопит», в якій треба було за певний час відповісти на питання анкети про школу. Переможцем гри став 11 клас. Протягом тижня переможці міських олімпіад вивчали свої інтелектуальні та особистісні особливості. /Files/images/0____________j/1______v/Слай5.JPGДля обдарованих учнів школи відбувся інтелектуальний конкурс «Розумники», переможцями якого стали наступні учні: Масалаб Ксенія (3 клас), Клочко Уляна (6 клас), Критський Анатолій (6 клас), Подкуйко Елеонора (10 клас), Скарга – Бандуров Ілля (9 клас). Всі учні школи брали участь у загальношкільній акції «Гірлянда добрих справ»./Files/images/0____________j/1______v/Слай6.JPG Наприкінці тижня вчителі та учні на «Квітці побажань» написали свої побажання один одному.

Учениця 11 класу Дорошенко Таїсія разом з практичним психологом школи Смагою О.Л. провела майстер-клас «Саморегуляція» з педагогічним колективом.

/Files/images/0____________j/1______v/Слай7.JPGЗакінчився тиждень нагородженням переможців психологічних конкурсів.

/Files/images/0____________j/1______v/Слай9.JPGТиждень психології активізував усіх учасників навчально-виховного процесу та допоміг занурити у світ особистості.


Кол-во просмотров: 269

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.