Тиждень права

2015-12-21

/Files/images/0____________z/a________1/5.jpg

В понеділок 07.12.2015 року учнів школи відвідала Феміда – давньогрецька богиня справедливості зі своїми помічниками. Вони перевіряли рівень правових знань учнів, вчителів та батьків./Files/images/0____________z/a________1/2.jpg Феміда подарувала всім букети та листівки з правовою інформацією та залишила пам’ятки на дверях кожного навчального кабінету. /Files/images/0____________z/a________1/3.jpgВ бібліотеці працювала виставка літератури «Обов’язок бути людиною». Учні підготував буклети і стіннівки з теми «Закон і ми», «Знай свої права». /Files/images/0____________z/a________1/1.jpgВ 7-11 класах класні керівники провели анкетування «Молодь і протиправна поведінка».

9 грудня проведена єдина класна година з теми «Правові знання як необхідна умова формування безпечної поведінки та гендерної чутливості сучасного суспільства».

/Files/images/0____________z/a________1/4.jpg10 грудня проведена лінійка «Мої права – моє життя» до Дня прав людини. Також в цей день проведена конференція «Розбудова української державності» за участю учнів 9-11 класів. Оновлено інформацію для батьків на шкільному сайті в розділі «Правова інформація для батьків».

Кол-во просмотров: 122

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.