Патріотичні бесіди

2015-10-19

/Files/images/0____________i/z3/фото 1.JPG

У жовтні провідним бібліотекарем Рупенко А.В. були проведені патріотичні бесіди «Волонтери пліч-о-пліч із Захисниками України, рятівники і помічники воїнів в зоні АТО» і «Гірко плаче Україна за своїми синами» з учнями 8-х та 10 класів (кл. керівники Невечеря Л.М., Мещерякова Д.І.)

/Files/images/0____________i/z3/фото 2.JPG На зустріч були запрошені волонтер Носарева Юлія Віталіївна та борець батальйону «Луганськ – 1» Луконін Олександр Михайлович.

Війна. Найважча. Найгірша.

/Files/images/0____________i/z3/фото 31.JPG Вона зруйнувала щасливе життя. Багато хлопців героїчно загинуло, багато народилося героїв на війні, котрі бачили смерть в обличчя.

Величезну допомогу воїнам надають волонтери. /Files/images/0____________i/z3/фото 41.JPGЦе вони їздять на передову, возять продукти харчування, одяг та взуття воїнам АТО.

Саме волонтери своїм героїзмом підтримують дух та сміливість наших воїнів – відвозять дитячі малюнки або листи, що пишуть учні. Ці маленькі подарунки для воїнів є оберегами.

Учні 10-го класу підготувалися до конкурсу патріотичних віршів «З Україною у серці».

Були виготовлені газети з висловами про Україну, про нашу мову. Щиро, з високим піднесенням, від чистого серця прочитали вірші Зубцова Вікторія, Силант’єва Анастасія, Герець Богдан.

Всі були задоволені зустріччю. Діти подякували гостям за цікаву розповідь, наприкінці зустрічі сфотографувалися на добру пам’ять.

/Files/images/0____________i/z3/фото 5.JPG

Кол-во просмотров: 240

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.