Свято Перемоги

2015-05-08

/Files/images/0_______r/Слай1.JPG

У рамках підготовки до відзначення Україною 70-ї річниці перемоги над нацизмом 8 травня о 8-00 у ЗШ № 6 відбулася загальношкільна лінійка, яку підготували учні 5 та 10 класу (класні керівники Іванова Т.П. і Решетнік О.Л.).

/Files/images/0_______r/Слай2.JPG Діти з гордістю розповідали про історію свята, у віршах славили героїчні подвиги нашого народу в роки ІІ Світової війни, підготували презентацію, продемонстрували відеоуривки, нагадали про маки - квіти пам`яті. Червоний мак є традиційним українським символом, про який співалося в козацьких думах як про символ пролитої козацької крові, європейський символ пам'яті жертв І та ІІ Світових війн.
/Files/images/0_______r/Слай3.JPGМолоде покоління України завжди буде пам'ятати, якою ціною було здобуто перемогу. Навіки залишаться в серцях імена героїв, які віддали своє життя за наше майбутнє. Ніколи не забудемо тих, хто, не шкодуючи свого життя, завоював свободу і щастя для прийдешніх поколінь.

Зі святом вас, дорогі нашому серцю люди! Сьогодні свято входить у кожен будинок. І з ним приходить услід радість до людей. Ми вітаємо всіх з великим днем !З днем нашої слави, з Днем Перемоги!

Кол-во просмотров: 133

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.