Орел та решка

2014-12-04

/Files/images/0______y/1_1/fiO-rFSHT70.jpg

Нову традицію започаткували цього тижня у ЗШ № 6. Спільними зусиллями учнів та їх класних керівників було підготовлено і проведено прем’єрний випуск пізнавально-розважальної програми «Орел та решка». /Files/images/0______y/1_1/aKTtHMXOSbw.jpg Загалом це була подорож країнами світу, що надало змогу і глядачам, і учасникам дізнатись багато цікавого про різні куточки нашої планети. /Files/images/0______y/1_1/B31qG5d-n38.jpgЗа умовами заходу кожен клас демонстрував власне бачення країни, якою вони «подорожували».

/Files/images/0______y/1_1/-zvWeMLCNtg.jpgРозпочали незабутній «travel» учні п’ятого класу, їм випала честь презентувати Україну, що вони і зробили, із з притаманним тільки українцям почуттям гумору./Files/images/0______y/1_1/cAeuVIwl8EM.jpg Греція розкрила свої обійми для учнів шостого класу. Хлопці та дівчата яскраво інсценували міфічні сюжети, розповіли історію створення Олімпійських ігор, чим і заслужили прихильність глядачів та суддівства./Files/images/0______y/1_1/eoIN0sd80ck.jpg Завдяки юним дослідникам Сходу, що навчаться у сьомому класі, всі присутні мали змогу познайомитися з легендою про появу загадкової Японії./Files/images/0______y/1_1/eY0e6RZkx1k.jpg Майстерно зіграні ролі, яскраві костюми справили на аудиторію незбутнє враження.

Восьмий клас зачарував національними індійськими танцями, а представники дев’ятого класу нестримним /Files/images/0______y/1_1/glB2qcupIug.jpgбразильським карнавалом продовжили творчу програму.

/Files/images/0______y/1_1/Mj7irvHYlUc.jpgАтмосферу романтики принесли своїм виступом десятикласники. /Files/images/0______y/1_1/Rh_dGM3UHA8.jpgЗавдяки їх зусиллям кожен міг відчути себе на березі Сени чи у величній залі Лувра, а номер - пантоміма переніс нас до вуличних артистів кварталу Монмартр.

/Files/images/0______y/1_1/ro0rHZW0Sfk.jpgФінальним акордом стало гумористичне інсценування «Незабутні пригоди у Древньому Єгипті», що його поставили «театрали» одинадцятого класу. /Files/images/0______y/1_1/x-a_HNuMdXM.jpgЦе і доповнило загальну картину цієї цікавої та веселої загальношкільної подорожі. Сподіватимемось і надалі спостерігати та створювати такі заходи.

Веселих подорожей!!!

Кол-во просмотров: 122

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.