Літературна вікторина

2014-11-18

/Files/images/0_ya/1___y/SAM_0544.JPG

У рамках тижня української мови, який традиційно проходив у ЗШ №6 з 10 по 14 листопада, було проведено цілу низку заходів для учнів школи.

Так, у четвер, 13 листопада для учнів 3-4-х класів була проведена літературна вікторина «Без верби та калини нема України».

/Files/images/0_ya/1___y/SAM_0520.JPGУчні зібралися у привітній гостинній кімнаті, куди завітали дівчата-українки (учениці 9 кл.) Вони розповіли малюкам про звичаї та традиції українського народу, про національний одяг українців. /Files/images/0_ya/1___y/SAM_0530.JPGМалята звернули увагу, що в однієї дівчини немає віночка на голові, і запропонували виготовити його. А зібрати віночок малюки могли за допомоги правильних відповідей на запитання вікторини, бо за правильну відповідь кожна команда отримувала стрічку на вінок.

Під час вікторини було запропоновано конкурси, основною тематикою яких були знання символіки та символів України, її фольклору./Files/images/0_ya/1___y/SAM_0529.JPG Діти вправно відповідали на запитання, малювали, читали вірші українських авторів, інсценували українські народні пісні. Усі учні були активними учасниками вікторини. /Files/images/0_ya/1___y/SAM_0513.JPGПереможцями заходу стали учні 4-А класу (класний керівник Юдакова О.В.)

Кол-во просмотров: 158

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.